Mølledamsvej af Ute Meyer
Mølledamsvej af Ute Meyer

Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Udlånet
Target
For voksne
Udstilling

Udstillingsåbning: Ærø-billeder

03.11.23
Selvom Ærø ligger lige om hjørnet, bliver det alligevel til en lille rejse, når man ønsker at besøge den smukke ø i det sydfynske øhav. Ute Meyer har sejlet turen mange gange og indfanget det smukke landskab på sine malerier, som du kan opleve under udstillingsåbningen den 3. november på Flensborg Bibliotek.

Midt i novembers grå nuancer udstilles flotte og farverige billeder i udlånet på Flensborg Bibliotek. Her står Flensborg-kunstneren Ute Meyer for ophængningen af værker med motiver fra Ærø.

Kunstner fra Flensborg maler kystlandskaber på Ærø

Ute Meyer, som er billedkunstner med atelier i Flensborg, "opdagede" i 1990'erne den danske ø Ærø og har siden besøgt øen flere gange årligt for at male. På udstillingen viser Ute Meyer dyrestudier og kystlandskaber fra øen. Motiverne er fanget her og nu og skabt udendørs. Malerierne er derfor formet af vejret og årstidernes farver.

Udstillingsåbning den 3. november

Udstillingen åbnes fredag den 3. november kl. 16:00 af Povl Leckband, der har et stort og mangeårigt kendskab til Ærø. Alle er velkomne til en hyggelig time med kunst, tale og et glas vin eller vand på biblioteket.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid mandag til fredag kl. 10:00 - 19:00 samt lørdag kl. 10:00 - 14:00.

Læs mere om kunstneren på www.utemeyer.de.

Arrangeret af Dansk Centralbibliotek

Materialer