Biblioteket anbefaler: Iskold - af Tess Gerritsen

Iskold af Tess Gerritsen er den perfekte krimi til: lige nu og her. Nyd den med en god kop te i hånden og en snestorm fygende i baggrunden…

Iskold er 8. bind i serien om kriminalbetjenten Jane Rizzoli og veninden Maura Isles, der arbejder som retsmediciner.

Maura er på konference i det snedækkede Wyoming, her møder hun sin gamle studiekammerat Douglas der raskvæk inviterer hende med på et weekendophold i en skihytte, sammen med et vennepar og hans datter. Maura takker ja, men fortryder hurtigt sin beslutning.  For lige pludselig forvandler den lille udflugt sig til et sandt mareridt.

Midt i et snedækket vildnis lander den store bil i grøften, og der er ingen hjælp at hente. Gruppen overnatter i et tomt hus i en forladt landsby, men hvorfor er landsbyen tom. Hvor er stedets beboere? Heldigvis savner kæresten Daniel og veninden Jane, Maura og sætter en forrygende eftersøgning i gang, godt hjulpet af det lokale politi, men kan man i grunden stole på dem?  

Læs denne krimi, der er helt igennem ’iskold’, hæsblæsende og spændende og helt igennem uforudsigelig. Også uden at have læst alle seriens forudgående bind, nød jeg bogen i fulde drag.

Du kan også finde bogen på eReolen, både som ebog og lydbog.

Iskold af Tess Gerritsen
Iskold af Tess Gerritsen
09.02.21
Dansk