Bibliotekets efterårsprogram er på gaden!

Læs om bibliotekets aktiviteter i efteråret og sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Kvalitet, aktualitet og alsidighed – sådan hedder det i loven om danske folkebibliotekers formål. Derfor er det også altid med i opskriften på det, vi i det danske mindretals bibliotek vælger at tilbyde. Et kig i programmet giver dig forhåbentlig fornemmelsen af alsidighed. Har du en idé til et arrangement eller noget, du synes vi overser, så sig det gerne eller skriv til os – eller mød op til brugermødet i efteråret.

Kvalitet og aktualitet

Kvalitet er der i det hele – fra Dolas dukketeater til Benjamin Koppel og Katrine Gislinge. Og aktualitet er der, når vi sætter fokus på kunstig intelligens, og hvordan den muligvis vil ændre verden eller i hvert fald noget af den.

 

Der skal være plads til alle

Vores variation i tilbud gør også, at der kan være aktiviteter, hvor der skal være plads til mange deltagere. Og der er aktiviteter, hvor kvaliteten ligger i færre deltagere. Sådan er det: der er forskellig interesse, og vi er glade for alle, der kommer. Enkelte arrangementer blev helt udsolgt i sidste sæson – det er fantastisk, at der er så stor interesse for kultur og litteratur, og vi håber alle kan få plads i efteråret - også til litteraturfestivalen Ord Fra Nord i september måned og Bibliotekernes festival for historie i november måned.

Uanset om det bliver i Flensborg eller i en af vores bogbusser med egen scene eller i de hyggelige filialer i Slesvig og Husum, og nu også i Fællesbiblioteket i Egernførde, så håber vi, at vi ses - og at alle får noget ud af biblioteket.

Læs programmet her på siden eller hent en trykt udgave på dit lokale bibliotek.

05.07.23