Forårsprogammet 2022's forside
Forårsprogammet 2022's forside

Bibliotekets program for foråret er udkommet

23.12.21
Bibliotekets aktivitetsprogram for vinter/forår 2022 er udkommet. Læs det online eller hent et eksemplar på biblioteket.

Midt i en mørk december måned sender biblioteket et nyt arrangementskatalog på gaden med håbet om et forår fyldt med glæde, samvær og oplevelser.

Håber, at de fleste arrangementer kan gennemføres

Med kataloget følger håbet om, at de fleste arrangementer kan gennemføres. Vi ved, at vores brugere altid glæder sig til at få et nyt katalog i hænderne og til at sætte krydser i kalenderen. Mange aftaler at følges ad med en ven/veninde til foredrag, udstillinger, film - det er nemlig godt at dele oplevelser med andre.

Som altid er vi stolte og glade over at kunne tilbyde et flot arrangementskatalog. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til at møde en række spændende personligheder. Et af bibliotekets største opgaver er at sørge godt og aktuelt "indhold" i gode rammer.

Rammerne skal være trygge

Og rammerne skal også være trygge. Vi kan forvente, at Corona i nogen tid fortsat vil sætte sit præg  også på bibliotekerne. Det er vigtigt, at brugerne oplever, at hygiejneregler og sikkerhedsforanstaltninger fungerer, og at man trygt kan komme på biblioteket, enten for at læse aviser, blade og magasiner eller for at deltage i nogle af de mange foredrag. Og hvis reglerne tillader, at vi kun må være 10, 20 eller 40, ja, så er det sådan, det er. Vigtigst er, at vi kan opretholde et kvalificeret og alsidigt bibliotekstilbud til glæde for vores brugere.

Tilmelding på forhånd er nødvendig

Vær opmærksom på, at tilmelding eller køb af billetter på forhånd er nødvendigt på grund af et begrænset antal pladser. Vores hjemmeside www.dcbib.dk bliver løbende opdateret, og ring bare til biblioteket, hvis du har spørgsmål.

Vi håber på et godt forår med mulighed for mange gode oplevelser på biblioteket, enten alene eller i fællesskab med andre, og ønsker god fornøjelse.

Læs programmet online