Mød en ekspert i slesvigsk historie og kultur

02.06.15
Forskningsafdelingen og Den Slesvigske Samling tilbyder nu en fast træffetid mandage kl. 14.00 - 17.00. Træffetiden er i Den Slesvigske Samlings lokaler.

I Forskningsafdelingen og Den Slesvigske Samling har vi en række medarbejdere med indgående kendskab til indholdet i arkivet og bogsamlingen. Vi vil gerne synliggøre ekspertisen endnu mere og tilbyder derfor fremover en fast ugentlig træffetid, hvor du kan være sikker på, at få hjælp og vejledning hos en medarbejder fra en af disse to afdelinger.

Det betyder ikke, at de to afdelingers åbningstider ændrer sig eller, at de ikke kan træffes på andre tidspunkter - som hidtil er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig pr. mail, telefon eller lave en aftale.

Forskningsafdelingen og Den Slesvigske Samling beskæftiger sig med historie og kultur i Sønderjylland/Slesvig. Forskningsafdelingen står for det danske mindretals arkiv i Sydslesvig mens Den Slesvigske Samling er en bog- og materialesamling på over 50.000 titler, som er specialiseret i at dokumentere kultur og historie i Sønderjylland/Slesvig. 

Så hvis du skal lave et forskningsprojekt eller skrive en opgave der vedrører slesvigske forhold eller hvis du blot interesserer dig for et emne der omhandler Slesvig - så kig forbi.