Dialog mellem mennesker
Dialog mellem mennesker

Tanker om corona-pandemien - deltag i undersøgelse!

09.03.21
Den 11. marts 2021 lancerer biblioteket og Forskningsafdelingen en undersøgelse af det danske mindretal under Corona-pandemien 2020-2021.

For et år siden oplevede vi starten på en historisk nedlukning af samfundet, både i Danmark og Tyskland. Det vil biblioteket med Forskningsafdelingen markere med en undersøgelse i det danske mindretal - om hvordan den enkelte har oplevet krisen og gjort sig af tanker.

Deltag i spørgeskemaundersøgelse

Startskuddet var en minikonference den 11. marts på Facebook. Se videon nedenfor.

Din mening?

Vi vil meget gerne høre om, hvad epidemien har betydet for dig. Hvordan har din hverdag været, og hvad har du savnet mest? Vi vil desuden gerne høre, om coronaen også har ført noget godt med sig for dig. Alt hvad der måtte falde dig ind. 

Vi behandler naturligvis oplysninger fortroligt, ligesom din fortælling bliver anonymiseret. Hvis du sender os billeder, video-klip eller lignende beder vi dig om at fortælle, om vi må benytte det på vores hjemme- og Facebook-side.

Send et brev, en mail, fotos eller en lille videooptagelse. Du bestemmer helt selv!

Mail: minmening@dcbib.dk eller brev til: Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Norderstr. 59, 24939 Flensburg.

Og bagefter?

Resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen og modtagne brev og mails bliver præsenteret efter sommerferien 2021, dels på Dansk Centralbiblioteks for Sydslesvigs hjemmeside, Facebook og dels planlægger vi en corona-udstilling i efteråret.