14-dages lån
14-dages lån

Hurtig adgang til nye og efterspurgte bøger

30.01.24
Mange nye bøger er populære og efterspurgte. Meget hurtigt bliver køen lang, og man må vente måneder på en eftertragtet bog. Derfor tilbyder biblioteket i Flensborg nu 14-dages lån på udvalgte bøger.

Hvad er 14-dages lån?

Som en ny service tilbyder biblioteket nu udvalgte voksenbøger, som IKKE kan reserveres og med begrænset lånetid. Vi kalder det 14-dages lån.
Som navnet indikerer kan du kun låne bogen i højst 14 dage og uden mulighed for forlængelse af lånefristen. Desuden er det heller ikke muligt at reservere bogen på forhånd. 
Alle de bogtitler, som vi anskaffer til 14-dages lån, køber vi selvfølgelig også til almindeligt lån med mulighed for reservering og fristforlængelse. Det er kun et enkelt eksemplar, der udtages til 14-dages lån.

Hvilke bøger er til 14-dages lån?

Hold øje med 14-dages reolen. Se også udvalget på forsiden af dcbib.dk (Hent en god bog - på hylden i Flensborg) og på biblioteksappen. 

Hvem kan låne 14-dages lån?

Bemærk, at 14-dages lån foreløbig kun kan lånes i Flensborg. Alle bibliotekets brugere kan selvfølgelig låne 14-dages lån forudsat, at fristen ikke overskrides.

Se et udvalg i listen herunder...