Babytirsdag på biblioteket
Babytirsdag på biblioteket

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

Babytorsdag: Børns tænder og tandpleje

23.05.24
Hver torsdag-formiddag mødes forældre med deres babyer på børnebiblioteket på Flensborg Bibliotek, hvor I kan udveksle erfaringer og få rådgivning hos sundhedstjenestens sygeplejersker. Derudover vil tandplejerne fra Dansk Sundhedstjeneste fortælle om, hvad I kan gøre for, at jeres børns tænder forbliver sunde og stærke.

På Flensborg Bibliotek er hver torsdag formiddag reserveret til babyer med forældre, når Dansk Sundhedstjenestes mødregrupper rykker ned på biblioteket. Det vil være muligt at få målt og vejet babyen samt at få rådgivning af sygeplejersken omkring barnets normale udvikling og behov.

Oplæg om børns tænder og tandpleje

Denne gang skal vi bl.a. høre om mælketænder, hvordan vi børster tænder på de små, hvordan vi sikrer, at børnenes tænder forbliver raske og hvornår babyen skal til tandlæge for første gang. 
Foredraget holdes af tandplejer Irmgard Griemert eller Madeline Nolte, som kommer og deltager i Babytorsdagen på Flensborg Bibliotek. 

Oplæg engang om måneden

Engang om måneden tilbydes der oplæg omkring et nyt og spændende emne, som forhåbentlig vil være til inspiration for jeres dagligdag sammen med de små. Der er planlagt oplæg på følgende datoer (evt. ændringer kommunikeres på hjemmesiden og på sociale medier):

Dato Tema
23.5. Børns tænder og tandpleje
27.6. Sikkerhed i hjemmet og førstehjælp til småbørn

For 0-1 årige med forældre. Fri entré.

Husk at tilmelde jer dagene med oplæg senest dagen før, ved at skrive til Mette Laustsen på mla@dcbib.dk.

Arrangeret af Dansk Centralbibliotek og Dansk Sundhedstjeneste

 

Materialer