Stomp- og performancegruppen HeartBeat Group. Foto: Kristoffer Juel Poulsen
Stomp- og performancegruppen HeartBeat Group. Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
Gratis
Børn

Familiekoncert: HeartBeat Group

16.03.24
Den 16. marts står der en helt særlig familiekoncert på programmet på Flensborg Bibliotek. Stomp- og performancegruppen HeartBeat leverer en boblende koncertoplevelse med sang, rap, teater og stomp, dvs. musik på alt andet end almindelige instrumenter. Der er fri entré, men husk at bestille din gratis billet i forvejen!

Stomp- og performancegruppen HeartBeat er tre unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp. 

Musik på alt andet end gængse instrumenter

Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag - hvert et hjerteslag - breder smilet sig til op over begge ører.

Denne koncert må du ikke gå glip af!

Bestil gratis billetter!

Der er gratis entré. Bestil din gratis billet her: nina@syfo.de.

Arrangeret af Sydslesvigsk Forening (SSF), Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger (SdU) & Dansk Skoleforening for Sydslesvig

 

Materialer