Theo låner bøger i bogbussen
Theo låner bøger i bogbussen

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vandtårnet i Volkspark
Am Volkspark 500
24943 Flensborg
Arrangører
Target
For børn
Børn

VENTELISTE! Eventyrtur for familier

25.05.24
Er I klar til en spændende eventyrtur på østsiden af Flensborg Havn? Den 25. maj kl. 10:00 venter bogbussen på jer ved det grønne vandtårn i Flensborg. Vi skal lege, hygge og gå på opdagelse i parken. Husk tilmelding og eventyrlig udklædning! Efter turen kan I låne jeres ydnlingseventyr med hjem direkte fra bogbussen.

+++ Tilmeldingslisten til "Eventyrturen for familier" ved det grønne vandtårn i Flensborg den 25. maj er desværre fyldt op. Men der er mulighed for at komme på venteliste ved at kontakte biblioteket. HUSK at melde afbud, hvis I skulle være forhindret, således at andre kan overtage jeres pladser! +++

Børnebibliotekarerne har pakket de allerbedste eventyr, er hoppet i de flotteste udklædninger og er klar til at tage med dig og din familie på opdagelse i fantasiens verden. Vi skal bruge alle sanser og lege, lytte, se og bevæge os gennem både danske og tyske eventyr. Måske kender du allerede nogen af dem, og måske lærer du endnu flere at kende.

Bogbussen er også med

Vi har bogbussen med, så du kan låne eventyr med hjem efter turen. Vi slutter af med fælles madpakkespisning og mulighed for at låne eventyr i bogbussen.

Arrangementet foregår udenfor, og vi kommer til at bevæge os rundt i parken, så husk tøj og sko efter vejret.

Praktisk info

Medbring:

  • Madpakke og drikkedunk
  • Eventyrlig udklædning, hvis du har lyst

Mødested:

Vandtårnet i Volkspark (Wasserturm Mürwik, Am Volkspark 500, 24943 Flensburg). Deltagelse er gratis.

Tilmelding senest den 18. maj til bibliotekar Katrine Dinitzen via kad@dcbib.dk. Begrænset antal pladser.

Materialer