Open Data Day 2024
Open Data Day 2024

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Blå Sal
Target
For voksne
Organizer
Foredrag & debat

Konference: Open Data Day

02.03.24
Open Data Day er en global begivenhed med masser af konferencer og aktiviteter kloden rundt. Formålet er, at fremme forståelsen for åbne data. Den 2. marts afholdes den første lokale Open Data Day på Flensborg Bibliotek.

Open Data Day er en global begivenhed, som skal fremme potentialet af åbne data samt øge forståelsen for, hvordan man skal omgås med denne datakategori. På denne dag foregår der en masse begivenheder kloden rundt. Arrangementerne bliver tilrettelagt af lokale initiativer, som har det formål, at motivere mennesker til at beskæftige sig med åbne data og aktivt at bruge dem til at træffe beslutninger og deltage aktivt i de processer, der foregår i samfundendet.

Første Open Data Day i Flensborg

Et af disse lokale arrangementer er Open Data Day på Flensborg Bibliotek, som finder sted den 2. marts kl. 10:00. Du kan glæde dig til et spændende program, der kommer omkring emnerne Open Data, Digitalisering, KI og mobilitet. Der vil derudover være workshops med spændende debatrunder, der kommer ind på Open Data Portal Schleswig-Holstein, best practices inden for digital forvaltning, cyberangreb med generativ KI og Programm Jugend hackt. Hele programmet finder du på oddfl.de.

Meet & greet // networking

Der vil være mangfoldige muligheder for at netværke og møde hinanden. Invitationen henvender sig til alle interesserede, men i særlig grad til forvaltningsmedarbejdere, kommunalpolitkere, iværksættere og ledere fra det private, uddannelsessektoren, studerende, kulturinitiativer og andre interessegrupper. I de enkelte workshops vil der være mulighed for at fordybe sig i enkelte problemstillinger.

Aftenen slutter med hygge over et stykke pizza og lounge-musik.

Vi glæder os til at se dig den 2. marts på Flensborg Bibliotek. Det er gratis at deltage. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte OK Lab Flensburg på oklabflensburg@grain.one.

Arrangementet bliver bl.a. sponsoreret af Staatskanzlei Schleswig-Holstein, Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger (SdU), ComLine og Smarte Grenzregion

Materialer