Den nye Højskolesangbog
Den nye Højskolesangbog

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
5 Euro
Foredrag & debat

Sangaften: Højskolesangbogen

02.11.23
Hvordan går det til, når der skal laves en ny udgave af Højskolesangbogen? Den 2. november fortæller Jørgen Carlsen om arbejdet med den seneste udgave. Derudover skal vi selvfølgelig også synge sammen - med Højskolesangbogen.

En god højskolesang skaber nærvær og opmærksomhed ved at fortælle os, at virkeligheden ikke er noget, man skal finde ud af. Den er noget, man skal leve sig ind i. Det gælder, hvad enten vi synger om de lyse nætter, om kyndelmisse, der slår sin knude eller om at elske den brogede verden.

Hvordan blev den seneste udgave af Højskolesangbogen til?

Som formand for det udvalg, der har redigeret den seneste udgave af Højskolesangbogen, vil Jørgen Carlsen løfte sløret for de overvejelser, der ligger til grund for udvælgelsen af nye højskolesange. Hvordan kombinerer man det gode gamle med det gode nye? 

Tidligere forstander på Testrup Højskole fortæller og synger for

Jørgen Carlsen, der er tidligere forstander på Testrup Højskole, tager alle med på opdagelse i Højskolesangbogen og synger for, når publikum træner sangmusklerne.

Entré: 5 Euro. Forsalg på biblioteket.

Arrangeret i samarbejde med Jaruplund Højskole, Foreningen Norden, Sprogforeningen Sydslesvig og DSH - Aktive kvinder i Sydslesvig

Materialer