Du er her

Sådan virker hotspot

Bibliotekets trådløse netværk, som du frit kan koble dig på, hedder DCBIBSPOT.

Ved alle bibliotekets store filialer, dvs. både i Flensborg, Husum og Slesvig findes der små sendere (Access points), der gør det muligt via din egen bærbare pc, eller andet trådløst udstyr (smartphone, tablet eller lignende) at logge dig på DCBIBSPOT.

På DCBIBSPOT understøttes udelukkende protokollerne http og https, og derfor kan du f.eks. ikke downloade via ftp programmer eller lignende.

Nettet kan heller ikke bruges til fildelingsprogrammer, ligesom vores firewall vil forhindre adgang til sider, der af vores tjenesteudbyder er markeret som værende usikre eller indeholdende stødende indhold. Oplever du problemer med at tilgå sider, som du mener uretmæssigt er blevet markeret som usikre eller stødende, er du meget velkommen til at kontakte IT-afdelingen på it@dcbib.dk.