Du er her

Generel info

Behandling af personoplysninger

Databeskyttelsesforordningen er skærpet, og derfor skal vi informere dig om Dansk Centralbibliotek for Sydslesvigs behandling af personoplysninger.

Bibliotekets app

Med biblioteks app, har du nemt adgang til biblioteket på farten. Hent den i App Store eller Play store.

Bliv låner

Alle kan blive lånere ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V. Det er gratis.

Brug af lokaler

Biblioteket har i alt tre fine sale til møder, konferencer, udstillinger med mere. Blå sal, udstillingssalen og foredragssalen på i alt cirka 450 m2. Derudover en foyer

Lån af studie- og grupperum

Har du brug for ro og fred til for eksempel at skrive en større opgave kan du booke et af Flensborg Biblioteks to studierum

Print, scan & kopi

På alle vore filialer er der mulighed for at udskrive og fotokopiere dokumenter.

Sådan virker hotspot

Bibliotekets trådløse netværk, som du frit kan koble dig på, hedder DCBIBSPOT.