Gammelt TV
Gammelt TV

Premiere på DR's arkivtilbud 'Gensyn'

15.03.24
Fra og med i dag, den 15. marts 2024, giver DR adgang til dele af sit omfattende arkiv via 'Gensyn' på DRTV. Hele DR's arkiv bliver på sigt tilgængeligt via Det Kongelige Bibliotek.

www.dr.dk/drtv/gensyn kan du blandt andet se nyrestaurerede udgaver af TV-klassikerne 'Huset på Christianshavn' og 'Matador', ligesom der også bliver gensyn med en lang række andre programmer, som for eksempel 'Ka’ De li’ østers', 'Nana', 'Lørdagshjørnet' og Paul Hammerichs populære Danmarkskrønike 'Gamle Danmark'.

Sidste år besluttede et politisk flertal lanceringen af 'Gensyn' og dele af DR’s omfattende arkiv stilles derfor nu til rådighed på en lettilgængelig og indbydende måde.

Gensyn skal være et kurateret tilbud med fokus på dansk kulturarv, hvilket betyder, at det er DR, der løbende udvælger dele af sit arkiv og stiller det til rådighed for seerne.

Også i Sydslesvig

Arkivet kan også tilgås i Sydslesvig, så lad dig ikke skræmme af den sorte advarselsbjælke øverst i browseren. En tysk IP-adresse forhindrer indtil videre kun streaming af enkelte titler, og du behøver ikke være logget ind.

Se DR Gensyn