Boganmeldelser med Lene
Boganmeldelser med Lene

Boganmeldelser med Lene

01.06.21
Har du brug for lidt læseinspiration eller er du blot interesseret i, hvad der er af nyt på hylderne på biblioteket? Så se med, når vores bibliotekar Lene Lund fortæller om nye spændende titler, der gemmer sig i bibliotekets reolrækker.

Det er hyggeligt at gå rundt på biblioteket og trække en bog ud af reolen her og der, indtil man støder på noget spændende. Men måske er det engang i mellem rart med lidt inspiration ude fra. Vores bibliotekar Lene Lund holder altid øje med, hvad der sker i litteraturens verden. Flere gange om måneden tager hun plads foran kameraet, hvor hun viser sine nyeste fund frem og deler sine læseerfaringer med jer.

Vi tilføjer løbende nye episoder af "Lenes boganmeldelser" på denne side. Alternativt kan I også blive abonnent på bibliotekets Facebook-side eller følge vores Instagram-account, hvor vi deler de nye episoder, så snart de er færdige.

Episode 4: "Blomsterdalen" af Niviaq Korneliussen

Information skriver om bogen:

"Niviaq Korneliussen har gjort et litterært kvantespring med sin nye roman 'Blomsterdalen', som kaster lys på Grønlands selvmordsepidemi"

Episode 3: "Pigen fra det store hvide skib" af Jesper Bugge og Mich Vraa

Berlingske skriver om bogen:

"Rummer alt, hvad et spændings- og underholdningstørstende læserhjerte kan begære"

Episode 2: "Som natten kender stjernerne" af Elsebeth Egholm

Krimiormen skriver om bogen:

"Det er simpelthen et genialt træk af forfatteren, der ellers skriver i krimigenren at få flettet en spændingshistorie ind i en helt utrolig smuk kærlighedsroman" 

Episode 1: "Håbets rejsende" af Isabel Allende

Familie Journal skriver om bogen:

"En medrivende familie- og kærlighedskrønike - både til dem, der har været Isabel Allende-fans i årtier, og til de læsere, som nu får glæde af at møde forfatterens fortællinger for første gang"