Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
7 €
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Foredrag & debat

Mød forfatteren Carsten Jensen

21.03.18
Carsten Jensen har udgivet en række romaner, kritiske essays, artikler og rejsebøger, og vil denne aften giver et tilbageblik over forfatterskabet.

Fokus vil især være på  ”Vi, de Druknede,” og  de to seneste, romanen, ”Den Første Sten”, og reportagebogen, ”Krigen, der Aldrig Ender".

I 2006 udkom ”Vi, de druknede”, som er en beretning om fire generationer af sømænd og deres familier fra skipperbyen Marstal. I 2015 udgav forfatteren romanen ”Den første sten”, som er en barsk fortælling om, hvad krig gør ved mennesker, som lever tæt sammen i konstant livsfare, om venskaber, forræderi og katastrofer. I 2016 udsendte Carsten Jensen sammen med norske Anders Hammer bogen ”Krigen der aldrig ender – reportager fra Afghanistan".

I 2013 og 2016 rejste de to sammen til landet for at besøge skoler, hospitaler, retsbygninger og fængsler og ikke mindst tale med nogle af de mennesker, der har været og stadig er dybt berørt af krigen.

Forlæggeren, Johannes Riis beskriver Carsten Jensen således: ”Han er med god grund kendt og frygtet som en velfunderet, skarp og uforfærdet samfundsdebattør med skånselsløst blik for magthavernes, især politikernes begrænsninger og fejltagelser”.

Filer
Tags