Build the cage
Build the cage

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Børnebiblioteket
Target
For børn
Børn

LEGO Build the Change Workshop på Børnebiblioteket

27.04.24
Elsker du også at bygge med LEGO-klodser? Så kig forbi Flensborg Bibliotek den 26. eller 27. april, hvor du kan få lov til at bygge dit bud på en bedre og mere bæredygtig verden for dyr, natur og mennesker. Vi står klar med en kæmpe bunke LEGO-klodser til dig, og du kan efterfølgende få dit værk med i en udstilling på biblioteket!

I UGE17 kan børn og deres voksne bygge deres ideer til en bæredygtig fremtid ved at deltage i en LEGO Build the Change Workshop. 

Vi står klar med en kæmpe bunke LEGO-klodser og en række spændende udfordringer, og børnene får mulighed for at bygge deres bud på en bedre og mere bæredygtig verden for dyr, natur og mennesker. De forskellige løsninger bliver efterfølgende udstillet på biblioteket.

Workshoppen er åben i åbningstiden på Flensborg Bibliotek både fredag den 26. april og lørdag den 27. april. Udover LEGO-workshoppen er der tid til hygge på biblioteket og til at gå på opdagelse i udstillingen om Verdensmål og de verdensmålsaktiviteter, der er stillet frem i børnebiblioteket. 

Om LEGO Build the Change

LEGO Build the Change er et verdensomspændende projekt, der handler om at give børn en stemme og lade dem udtrykke deres ideer via LEGO. Her kan de prøve kræfter med konkrete problemstillinger og samtidig udfolde deres kreativitet. 
 

Om UGE17

UGE 17 er Bibliotekernes Verdensmålsuge, hvor vi sammen med en lang række biblioteker i Danmark sætter fokus på FN’s 17 Verdensmål. På biblioteket kan du i løbet af ugen deltage i et foredrag med den plantebaserede sygeplejerske, komme med ud på en littera(gå)tur og være med til et tøjbyttemarked. Udover at deltage i arrangementerne kan du i hele uge 17 blive inspireret af bøger om verdensmålene på biblioteket. 
 

Materialer