Flensborg midtby
Flensborg midtby

Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
6 Euro
Target
For voksne
Diverse

I verdensmålenes fodspor – en littera(gå)tur

24.04.24
Den 24. april har I mulighed for at komme med på en helt særlig gåtur i Flensborg Biblioteks nærområde, hvor I kan få nye perspektiver på de mange temaer, som verdensmålene handler om. Vi starter og slutter på Flensborg Bibliotek, hvor der inviteres til en let og bæredygtig aftensmad efter turen.

Kom med på en littera(gå)tur omkring biblioteket i Flensborg. Undervejs fortæller vi om både fag- og skønlitteratur, der giver dig nye perspektiver på de mange temaer, som verdensmålene handler om. Du behøver ikke kende verdensmålene for at deltage i turen – det gør du, når du går hjem. Vi slutter turen af med et let fælles bæredygtigt måltid. 

Inspirerende gåtur gennem Flensborg med aftensmad på biblioteket

Vi har fundet sjove, finurlige, vedkommende, kloge og alvorlige fortællinger, som kan være med til at øge dit kendskab til ulighed, fattigdom, klima, dyre- og planteliv på landjorden og i havet, mens vi bevæger os rundt i vores smukke by.

Vi starter og slutter turen ved Flensborg Bibliotek, hvor vi byder på en let aftensmad efter at have gået alle verdensmålene og måske fået dem omsat til hverdagsmål.

Pris og tilmelding

Husk sko og påklædning i forhold til vejrforholdene. Vi går i et tempo, hvor alle kan være med, men tag højde for en lidt kuperet rute. Det koster 6 Euro at deltage. Prisen dækker en let aftensmad + drikkevarer.

Begrænset antal pladser. Tilmelding til Lene Lund på ll@dcbib.dk.

Littera(gå)turen er del af Dansk Centralbiblioteks arrangementer i forbindelse med UGE17, som er en landsdækkende temauge omkring FN’s 17 Verdensmål. Den tager afsæt i en national bibliotekskampagne med fokus på folkelig forankring, borgerinddragelse og oplysning om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.
 

Materialer