Sygeplejerske og forfatter Stig Ladefoged
Sygeplejerske og forfatter Stig Ladefoged

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Foredrag & debat

Den plantebaserede sygeplejerske

22.04.24
Regelmæssigt hører vi i medierne, at vi skal spise mindre kød for at skåne miljøet. Men er der andre fordele ved at spise grønnere? Den 22. april kigger sygeplejerske Stig Ladefoged forbi Flensborg Bibliotek og fortæller, hvordan en mere plantebaseret kost kan være nøglen til en sundere livsstil.

Kom og oplev forfatter og sygeplejerske Stig Ladefogeds oplysende, underholdende og inspirerende foredrag om klima- og sundhedsgevinsterne ved at spise mere plantebaseret. Under foredraget bliver du klogere på, hvorfor forskere vil have os til at spise mere plantebaseret kost.

Ny forskning

Har det virkelig en betydning for både kloden og kroppens helbred at spise grønnere? Med afsæt i forskningens nyeste konklusioner besvarer Stig spørgsmålet. Og bare rolig, selvom foredraget er forskningsbaseret, formidles det med humor og et glimt i øjet.

Vil inspirere danskere til sundere livsstil

Stig Ladefoged har valgt at bruge sit professionelle virke som sygeplejerske til at inspirere danskerne til at træffe flere sunde livsstilsvalg. Han er desuden forfatter til bøgerne Spis mere plantebaseret: En forskningsbaseret tilgang til et sundere liv (2021) og kogebogen Planterøddernes Hverdagsfavoritter (2020).

Fri entré. Tilmelding til biblioteket via dcb@dcbib.dk.

Foredraget er del af Dansk Centralbiblioteks arrangementer i forbindelse med UGE17, der er en landsdækkende temauge, hvor danske biblioteker sætter fokus på FN's 17 verdensmål.

 

Fokus på UGE17

I UGE17 sætter danske biblioteker fokus på FNs verdensmål for bæredygtig udvikling gennem en række forskellige arrangementer. Udover dette foredrag har Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig forskellige aktiviteter i forbindelse med den nationale kampagne.

Læs mere om hvad der sker i uge 17 på bibliotekets hjemmeside www.dcbib.dk, når ugen nærmer sig.

FN's 17 verdensmål

Materialer