Klint på Broagerland
Klint på Broagerland

Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Foredrag: Broagerland langs Gendarmstien

19.03.24
Halvøen Broagerland er omkredset af Gendarmstien og kendt for sit smukke landskab ved den nordlige kyst af Flensborg Fjord. Den 19. marts kan du høre Sølvi Koch og Anette Krenzen fortælle om regionens mangfoldige historie og om romanen "Nu er det længe siden" af Hanne Reintoft, som foregår på Broagerland.

Broagerland er omkredset af Gendarmstien. Når man går langs stien ved kysten, er der mulighed for at vandre ind i historien, se, mærke og opleve teglværkernes storhedstid og træde ind i historien om 1864 og 1. verdenskrigs betydning for befolkningen. Men man kan også fornemme naturens udvikling og vilkår i det landskab, man vandrer i.

Hanne Reintoft og Broagerland

I romanen Nu er det længe siden fortæller forfatteren Hanne Reintoft om fire søskendes skæbner i en familie på Broagerland omkring 1864 og frem. 

Tag på tur i historien, landskabet og romanen med Sølvi Koch og Anette Krenzen, som fortæller og viser billeder. Måske bliver du inspireret til en tur på Gendarmstien. 

 "Nu er det længe siden" af Hanne Reintoft

Foredragsholderne

Sølvi Koch, der underviser i dansk på biblioteket, er født og opvokset i grænseegnen. Hun er meget interesseret i egnens historie og nyder at tage på vandreture med Anette Krenzen, der er historiefortæller, vandreentusiast og underviser på Læreruddannelsen.

Fri entré. Tilmelding til biblioteket via dcb@dcbib.dk

 

Materialer